Banner 3 locaties.png

Vacatures

De Driemaster "Krimpen aan de IJssel"

Leuk dat je op deze pagina kijkt! Zoals je ziet zoeken wij een aantal enthousiaste medewerkers. Wie zoeken wij? Enthousiaste mensen met een missie, namelijk om er voor de kinderen en jongeren te zijn. Onze slogan luidt niet voor niets: Het besta na thuis. Kinderen van ouders met een varend beroep bieden wij op onze internaten een tweede thuis. Stichting Limena is een instelling op reformatorische grondslag en heeft als doelstelling het huisvesten, verzorgen en opvoeden van schipperskinderen. Misschien ben je bekend met het leven op het internaat omdat je er zelf op hebt gezeten, maar misschien heb je nog nooit van ons gehoord. Daarom zullen we de vacatures wat toelichten.
Lijkt het je leuk om binnen onze organisatie aan de slag te gaan? Bekijk snel onze vacatures en reageer. Wie weet zit jij straks bij ons aan de koffietafel en drink je gezellig een bakkie mee.

Er zijn op dit moment 4 vacatures:

Pedagogisch medewerker

Wegens de groei van het aantal kinderen, zijn wij voor onze locatie in Krimpen aan den IJssel op zoek naar een pedagogisch medewerker met een afgeronde opleiding SAW- of gelijkwaardige opleiding. Je zal op een groep worden ingezet, waarbij je word geassisteerd door collega’s die al langere tijd ervaring als groepsleider op het internaat hebben. Je bent samen met je collega’s 24/7 verantwoordelijk voor alle dagelijkse zorg-, opvoedings- en begeleidingsaspecten van het verblijf van de kinderen/jongeren op de groep. Zo begeleiden wij hen bijvoorbeeld bij de dagelijkse dingen, zoals het naar school gaan, huiswerk maken etc. Ook heb je heel regelmatig contact met de ouders.
Kan jij liefde en structuur aan deze kinderen bieden? Dan zoeken we jou! Reageren kan telefonisch (0180-591920) of per e-mail (pz@limena.nl). Enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem dan contact met dhr. Ed van Hell op.

Pedagogisch medewerker m/v

Website Limena (2).jpg

Controller

Standplaats in overleg

De controller die wij zoeken houdt toezicht op het financiële gedeelte van onze organisatie en geeft adviezen aan het stafbureau en management. Zo behoort het controleren van de financiële, personele en salarisadministratie tot één van je taken. Ook ga je over budgetten en investeringen en adviseer je daarnaast ook de drie locatiedirecteuren. Als controller zorg je dat de geldzaken van het bedrijf op rolletjes blijven lopen. Een belangrijke functie dus! Je houd je bezig met veel verschillende werkzaamheden en krijgt veel bevoegdheden. Op financieel gebied ben je dus van alle markten thuis.
Bent u gedreven en lijkt het u of jou leuk om de financiële huishouding van onze organisatie op zich te nemen? Dan hebben wij een uitdagende functie voor je in een organisatie, waar we kinderen van varende ouders een tweede thuis bieden. Nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Controller algemeen

mbo-financieel-administratief-medewerker-niv.jpg

Studiebegeleider

Voor de jongeren die op het voortgezet onderwijs zitten, zoeken wij een studiebegeleider voor 1 avond per week. Je helpt de jongeren bij het plannen, maken en leren van huiswerk.
Iets voor jou? Neem contact met Anke Hoogendijk (0180-591920) op.

 

 

 

 

 

 

Studiebegeleider m/v

images.jpg

Oproepkracht pedagogisch medewerker

Voor onze locatie in Krimpen aan den IJssel zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker, die op oproep beschikbaar is. Je hebt een afgeronde opleiding SAW- of gelijkwaardige opleiding. Je kan op verschillende groepen worden ingezet, waarbij je word geassisteerd door collega’s die al langere tijd ervaring als groepsleider op het internaat hebben. Je bent samen met je collega’s 24/7 verantwoordelijk voor alle dagelijkse zorg-, opvoedings- en begeleidingsaspecten van het verblijf van de kinderen/jongeren op de groep. Zo begeleiden wij hen bijvoorbeeld bij de dagelijkse dingen, zoals het naar school gaan, huiswerk maken etc. Ook heb je heel regelmatig contact met de ouders. Kan jij liefde en structuur aan deze kinderen bieden? Dan zoeken we jou! Reageren kan telefonisch (0180-591920) of per e-mail (pz@limena.nl). Enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem dan contact met dhr. Ed van Hell op.

 

 

Oproepkracht pedagogisch medewerker m/v

IMG_8303.JPG

Vacatures

De Merwede

Er zijn op dit moment 2 vacatures:

- voor de functie Controller algemeen

- voor de functie van pedagogisch medewerker (fulltime). Klik hier voor meer informatie.            

In en om het internaat - juni 2021 adv