Banner 3 locaties

Wij zoeken nieuwe collega's! 

 

Leuk dat je op deze pagina kijkt! Zoals je ziet zoeken wij een aantal enthousiaste medewerkers. Wie zoeken wij? Enthousiaste mensen met een missie, namelijk om er voor de kinderen en jongeren te zijn. Onze slogan luidt niet voor niets: Het beste na thuis. Kinderen van ouders met een varend beroep bieden wij op onze internaten een tweede thuis. Stichting Limena is een instelling op reformatorische grondslag en heeft als doelstelling het huisvesten, verzorgen en opvoeden van schipperskinderen. Misschien ben je bekend met het leven op het internaat omdat je er zelf op hebt gezeten, maar misschien heb je nog nooit van ons gehoord. Daarom zullen we de vacatures wat toelichten.
Lijkt het je leuk om binnen onze organisatie aan de slag te gaan? Bekijk snel onze vacatures en reageer!

Bestuurder

Alle locaties

Voor het aansturen van Stichting Limena zijn wij op zoek naar een bestuurder. De bestuurder van drie internaten voor schipperskinderen is verantwoordelijk voor het overkoepelende beleid en de strategische aansturing van de schippersinternaten. De internaten hebben elk een eigen locatiedirecteur, en de bestuurder zal nauw samenwerken met deze directeuren om de kwaliteit van de zorg voor de kinderen te waarborgen. Vanuit de rol van bestuurder bent u eindverantwoordelijk voor de langetermijnstrategie, het beleid in brede zin en de (kwaliteits)resultaten van Limena. U kunt op basis van identiteit verbindend opereren in de volle breedte van de achterban. Vanuit uw verantwoordelijkheid rapporteert u aan de Raad van Toezicht. U heeft een HBO-plus opleiding en relevante ervaring binnen het onderwijs, de zorg of (non-)profitsector. Daarnaast bent u ondernemend en kunt goed samenwerken. Kijk voor meer relevante informatie en een uitgebreide informatie in de functieomschrijving.

Bent u enthousiast, maar hebt u nog vragen? Neem dan contact op met drs. D. van Meeuwen (voorzitter Raad van Toezicht) via 06 19 96 33 14. Daarnaast kunt u ook een informatiepakket aanvragen. U kunt dit opvragen via avanweelden@limena.nl.

Wilt u solliciteren? Stuur uw motivatie en CV voor D.V. 7 september naar mw. A. van Weelden, avanweelden@limena.nl, t.a.v. dhr. D. van Meeuwen.

 

  Functieomschrijving Bestuurder            

Locatiedirecteur

De Driemaster - Krimpen a/d IJssel

Voor onze locatie De Driemaster in Krimpen a/d IJssel zijn wij op zoek naar een locatiedirecteur! In deze rol bent u eindverantwoordelijk voor het functioneren van dit internaat, horend bij Stichting Limena.  U kunt op basis van identiteit verbindend opereren in de volle breedte van de achterban. U maakt deel uit van het directieteam en rapporteert aan de bestuurder.  Daarnaast heeft u een relevante HBO-opleiding of een, naar het oordeel van de werkgever, vergelijkbaar niveau aan kennis en vaardigheden. Bij voorkeur heeft u relevante werkervaring in het onderwijs, de zorg of de (non)-profitsector.  U bent ondernemend en kunt goed samenwerken.  Kijk voor meer relevante informatie in de functieomschrijving.

Bent u enthousiast, maar hebt u nog vragen? Neem dan contact op met dhr. Martin van der Elst (locatiedirecteur a.i. De Driemaster) via 0180-591920 of dhr. Kees Bregman (locatiedirecteur Eben-Haëzer) via 06 51 14 00 71. U kunt ook contact opnemen met drs. D. van Meeuwen (voorzitter Raad van Toezicht) via 06 19 96 33 14.

Wilt u solliciteren? Stuur uw motivatie en CV voor D.V. 7 september naar mw. A. van Weelden, avanweelden@limena.nl, t.a.v. dhr. D. van Meeuwen.

 

  Functieomschrijving Locatiedirecteur         

Pedagogisch Medewerker VO

De Driemaster in Krimpen a/d IJssel

Voor onze locatie in Krimpen a/d IJssel zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker met een afgeronde opleiding SAW- of gelijkwaardige opleiding. Je zal op een groep worden ingezet met jongeren in de leeftijd van 16 – 18 jaar, waarbij je samenwerkt met  collega’s die al langere tijd ervaring als groepsleider op het internaat hebben.

Je bent samen met je collega’s 24/7 (m.u.v. de weekenden en de schoolvakanties) verantwoordelijk voor alle dagelijkse zorg-, opvoedings- en begeleidingsaspecten van het verblijf van de jongeren op de groep. Zo begeleid jij hen bijvoorbeeld bij de dagelijkse dingen, zoals het naar school gaan, huiswerk maken, etc. Ook heb je heel regelmatig contact met de ouders. Je leest met de jongeren uit de Bijbel, bidt met hen en gaat in gesprek over identiteit. Kan jij liefde en structuur aan deze jongere bieden en ben je lid van 1 van de Reformatorische kerken? Dan zoeken we jou!

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem dan contact op met dhr. Martin van der Elst (locatiedirecteur a.i. De Driemaster) via 0180-591920.

Wil je solliciteren? Stuur je motivatie en CV naar Gernanda Versluis, g.versluis@limena.nl t.a.v. de locatiedirecteur.

Oproepkracht Pedagogisch Medewerker

Dordrecht, Krimpen a/d IJssel, Werkendam

Voor al onze locaties zijn wij op zoek naar Pedagogisch Medewerkers, die op oproep beschikbaar zijn. Je kan op verschillende groepen worden ingezet, waarbij je word geassisteerd door collega’s die al langere tijd ervaring als groepsleider op het internaat hebben. Je bent samen met je collega’s 24/7 (m.u.v. de weekenden en de schoolvakanties) verantwoordelijk voor alle dagelijkse zorg-, opvoedings- en begeleidingsaspecten van het verblijf van de kinderen/jongeren op de groep. Zo begeleiden wij hen bijvoorbeeld bij de dagelijkse dingen, zoals het naar school gaan, huiswerk maken etc. Ook heb je heel regelmatig contact met de ouders. Je leest met de kinderen en jongeren uit de Bijbel, bid met hen en gaat in gesprek over identiteit. Ben jij lid van 1 van de Reformatorische kerken, kan jij liefde en structuur aan deze kinderen bieden? Dan zoeken we jou!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met dhr. Kees Bregman (locatiedirecteur Eben-Haëzer) via 078-6492777, dhr. Martin van der Elst (locatiedirecteur a.i. De Driemaster) via 0180-591920 of met dhr. Marien Blok (locatiedirecteur De Merwede) via 0183-508700

Wil je solliciteren? Stuur je motivatie en CV, met vermelding van de locatie, naar mw. A. van Weelden, avanweelden@limena.nl  t.a.v. de locatiedirecteur