Banner 3 locaties.png

Vacatures

 

Leuk dat je op deze pagina kijkt! Zoals je ziet zoeken wij een aantal enthousiaste medewerkers. Wie zoeken wij? Enthousiaste mensen met een missie, namelijk om er voor de kinderen en jongeren te zijn. Onze slogan luidt niet voor niets: Het beste na thuis. Kinderen van ouders met een varend beroep bieden wij op onze internaten een tweede thuis. Stichting Limena is een instelling op reformatorische grondslag en heeft als doelstelling het huisvesten, verzorgen en opvoeden van schipperskinderen. Misschien ben je bekend met het leven op het internaat omdat je er zelf op hebt gezeten, maar misschien heb je nog nooit van ons gehoord. Daarom zullen we de vacatures wat toelichten.
Lijkt het je leuk om binnen onze organisatie aan de slag te gaan? Bekijk snel onze vacatures en reageer. Wie weet zit jij straks bij ons aan de koffietafel en drink je gezellig een bakkie mee!

Orthopedagoog 0,6-1 FTE

Alle locaties

Wij  zijn wij op zoek naar

….een enthousiaste orthopedagoog (M/V)  die dienstbaar wil zijn voor onze zorgkinderen en een vraagbaak voor ouders en groepsleiding op al onze locaties. De orthopedagoog die wij zoeken is als deskundige betrokken bij de ontwikkeling van de kinderen en jongeren van het internaat. Hij/zij is verantwoordelijk voor het begeleiden van kinderen met een beperking, levensvragen, psychische problemen of een ontwikkelingsachterstand. Ook adviseert de orthopedagoog de van direct betrokkenen zoals ouders en medewerkers. Binnen Limena is de orthopedagoog (mede) verantwoordelijk voor het bevorderen van deskundigheid bij onze medewerkers en geeft directie en bestuur advies over pedagogische zaken. Tevens stimuleert hij/zij het ontwikkelen van een nieuwe pedagogische visie. De orthopedagoog is afwisselend werkzaam op drie locaties, en heeft standplaats Dordrecht.

 

Beschik jij

…..over academisch werk- en denkniveau, heb je kennis van gedragsproblemen en –stoornissen en wil jij je inzetten voor de specifieke doelgroep niet thuiswonende schipperskinderen? Dan hebben wij een uitdagende functie voor je in een organisatie, waar we kinderen van varende ouders een tweede thuis bieden. Het werkpercentage, werktijden en -dagen zijn bespreekbaar. In de schoolvakanties ben je vrij. Nog vragen? Neem dan contact met de directeur-bestuurder Mw. E.J. (Els) de Jonge MSC via ejdejonge@limena.nl. Wil je solliciteren? Stuur je motivatie en CV naar Mw. A. van Weelden, bestuurssecretaresse via avanweelden@limena.nl.

 

           FO- Orthopedagoog          

Pedagogisch Medewerker BO/VO 0,46-0,92 FTE

De Merwede - Werkendam

I.vm. groei zijn wij voor onze locatie in Werkendam op zoek naar een pedagogisch medewerker met een afgeronde opleiding SAW- of gelijkwaardige opleiding. Je zal op een groep worden ingezet, waarbij je word geassisteerd door collega’s die al langere tijd ervaring als groepsleider op het internaat hebben. Je bent samen met je collega’s 24/7 verantwoordelijk voor alle dagelijkse zorg-, opvoedings- en begeleidingsaspecten van het verblijf van de kinderen/jongeren op de groep. Zo begeleiden wij hen bijvoorbeeld bij de dagelijkse dingen, zoals het naar school gaan, huiswerk maken etc. Ook heb je heel regelmatig contact met de ouders. Kan jij liefde en structuur aan deze kinderen bieden? Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem dan contact op met dhr. Marien Blok (locatiedirecteur De Merwede) via 0183-508700 Wil je solliciteren? Stuur je motivatie en CV naar  mw. A. van Weelden: avanweelden@limena.nl t.a.v. de locatiedirecteur. 

          FO Pedagogisch Medewerker BO/VO            

Pedagogisch Medewerker VO 0,46-0,92 FTE

De Merwede - Werkendam

Voor onze locatie in Werkendam zijn wij voor een nieuw te starten leefgroep op zoek naar een pedagogisch medewerker met een afgeronde opleiding SAW- of gelijkwaardige opleiding. Je zal op een groep worden ingezet, die vanaf D.V. 1 januari 2023 zal starten. Je bent samen met je collega’s 24/7 verantwoordelijk voor alle dagelijkse zorg-, opvoedings- en begeleidingsaspecten van het verblijf van jongeren op de groep die allemaal het voortgezet onderwijs volgen. Kan jij liefde en structuur aan deze kinderen bieden? Zie je uitdaging in het opstarten en vormgeven van een nieuwe groep? Heb je ervaring in het werken met groepen en ben je in staat om groepsprocessen te volgen en te beïnvloeden? Dan zoeken we jou! Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem dan contact op met dhr. Marien Blok (locatiedirecteur De Merwede) via 0183-508700 Wil je solliciteren? Stuur je motivatie en CV naar mw. A. van Weelden, avanweelden@limena.nl t.a.v. de locatiedirecteur.

      FO Pedagogisch Medewerker VO        

Hoofd financiële administratie 0,8-1 FTE

Standplaats in overleg

Het hoofd financiële administratie die wij zoeken houdt toezicht op het financiële gedeelte van onze organisatie en geeft adviezen aan het stafbureau en management. Zo behoort het controleren van de financiële, personele en salarisadministratie tot één van je taken. Ook ga je over budgetten en investeringen en adviseer je daarnaast ook de drie locatiedirecteuren. Als hoofd financiële administratie zorg je dat de geldzaken van het bedrijf op rolletjes blijven lopen. Een belangrijke functie dus! Je houd je bezig met veel verschillende werkzaamheden en krijgt veel bevoegdheden. Op financieel gebied ben je dus van alle markten thuis. Bent u gedreven en lijkt het u of jou leuk om de financiële huishouding van onze organisatie op zich te nemen? Dan hebben wij een uitdagende functie voor je in een organisatie, waar we kinderen van varende ouders een tweede thuis bieden. Nog vragen? Neem dan contact met de directeur-bestuurder Mw. E.J. (Els) de Jonge MSC via ejdejonge@limena.nl Wil je solliciteren? Stuur je motivatie en CV naar avanweelden@limena.nl t.a.v. de directeur-bestuurder.

FO Hoofd financiële administratie

mbo-financieel-administratief-medewerker-niv.jpg

Hoofd personeelszaken 0,4-0,6 FTE

Standplaats in overleg

Het hoofd personeelszaken en HR die wij zoeken houdt toezicht op het personele deel van onze organisatie en geeft adviezen aan het stafbureau en management. Je geeft leiding aan de afdeling personeelszaken en bent verantwoordelijk voor het personeelsbeleid van Limena. Ook zorg je ervoor dat de juiste personen worden aangenomen en beheer je het pensioenbeleid. Daarnaast adviseer je ook het directieteam en de bestuurder over Personeelszaken en HR. Je zult bijdragen aan de ontwikkeling van nieuw personeelsbeleid en ook ontwikkel je interne opleidingen binnen de organisatie. Ben jij enthousiast? Dan hebben wij een uitdagende functie voor je in een organisatie, waar we kinderen van varende ouders een tweede thuis bieden. Nog vragen? Neem dan contact met de directeur-bestuurder Mw. E.J. (Els) de Jonge MSC via ejdejonge@limena.nl Wil je solliciteren? Stuur je motivatie en CV naar avanweelden@limena.nl t.a.v. de directeur-bestuurder.

   FO Hoofd personeelszaken HR    

Studiebegeleiders

Dordrecht, Werkendam

Voor onze locatie in Dordrecht zijn wij op zoek naar studiebegeleiders die kinderen en jongeren helpen bij het maken van hun huiswerk! De huiswerk- en studiebegeleider is verantwoordelijk voor het controleren en begeleiden van kinderen/jongeren bij het huiswerk. Heb jij affiniteit met kinderen en jongeren, ben je goed in het overdragen van kennis en beschik je over voldoende sociale vaardigheden? Ben je daarnaast ook ’s avonds beschikbaar? Dan zoeken we jou! Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem dan contact op met dhr. Kees Bregman (locatiedirecteur Eben-Haëzer) via 078-6492777. Wil je solliciteren? Stuur je motivatie en CV naar mw. A. van Weelden, avanweelden@limena.nl t.a.v. de locatiedirecteur.

          FO Studiebegeleiders      

Oproepkrachten huishouding

Krimpen aan den IJssel, Werkendam

Voor onze locaties in Werkendam en Krimpen a/d IJssel zijn wij op zoek naar huishoudelijk medewerkers, die op oproep beschikbaar zijn. Samen met de collega’s ben jij verantwoordelijk voor een schone en nette leefomgeving. Ben jij flexibel, netjes en collegiaal? Dan zoeken we jou! Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem dan contact op met dhr. Martijn Stolk (locatiedirecteur De Driemaster) via 0180-591920 of dhr. Marien Blok (locatiedirecteur De Merwede) via 0183-508700. Wil je solliciteren? Stuur je motivatie en CV naar mw. A. van Weelden avanweelden@limena.nl t.a.v. de locatiedirecteur.

Oproepkracht pedagogisch medewerker M/V

Krimpen aan den IJssel

Voor onze locatie in Krimpen a/d IJssel  zijn wij op zoek naar pedagogische medewerkers, die op oproep beschikbaar zijn. Je hebt een afgeronde opleiding SAW- of gelijkwaardige opleiding. Je kan op verschillende groepen worden ingezet, waarbij je word geassisteerd door collega’s die al langere tijd ervaring als groepsleider op het internaat hebben. Je bent samen met je collega’s 24/7 verantwoordelijk voor alle dagelijkse zorg-, opvoedings- en begeleidingsaspecten van het verblijf van de kinderen/jongeren op de groep. Zo begeleiden wij hen bijvoorbeeld bij de dagelijkse dingen, zoals het naar school gaan, huiswerk maken etc. Ook heb je heel regelmatig contact met de ouders. Kan jij liefde en structuur aan deze kinderen bieden? Dan zoeken we jou! Enthousiast, maar heb je nog vragen? Lees dan hieronder verder in de advertentie.

 

Oproepkracht pedagogisch medewerker m/v

IMG_8303.JPG