Banner 3 locaties

Wij zoeken nieuwe collega's! 

 

Leuk dat je op deze pagina kijkt! Zoals je ziet zoeken wij een aantal enthousiaste medewerkers. Wie zoeken wij? Enthousiaste mensen met een missie, namelijk om er voor de kinderen en jongeren te zijn. Onze slogan luidt niet voor niets: Het beste na thuis. Kinderen van ouders met een varend beroep bieden wij op onze internaten een tweede thuis. Stichting Limena is een instelling op reformatorische grondslag en heeft als doelstelling het huisvesten, verzorgen en opvoeden van schipperskinderen. Misschien ben je bekend met het leven op het internaat omdat je er zelf op hebt gezeten, maar misschien heb je nog nooit van ons gehoord. Daarom zullen we de vacatures wat toelichten.
Lijkt het je leuk om binnen onze organisatie aan de slag te gaan? Bekijk snel onze vacatures en reageer!

Medewerker Financiën en Personeelszaken 0,6 FTE

Centraal Bureau - Dordrecht

We zoeken ter versterking van ons Centraal Bureau (gevestigd op onze locatie in Dordrecht) een nieuwe medewerker bij de afdeling Financiën en Personeelszaken. Je gaat op de beide afdelingen aan de slag met allerlei uitvoerende taken ter ontlasting van de huidige medewerkers. Donderdag is een vaste werkdag voor de leden van het Centraal Bureau, dan word je in Dordrecht verwacht. De overige dagen mag je zelf kiezen. 

 

Omdat dit een nieuwe functie betreft kan je er in overleg zelf mede invulling aan geven. We verwachten dat je houdt van zelfstandig werken en dat je bijdraagt aan een goede en prettige werksfeer.  In de schoolvakanties heb je meestal vrij, een enkele keer zal je wel wat noodzakelijk werk verrichten. Hoewel je niet direct met onze kinderen en jongeren werkt krijg je er natuurlijk wel me te maken. Daarnaast verwachten we dat je je inleeft in het schippersleven. Zin in? Hartelijk welkom!

 

Wat wij vragen:

  • Administratieve vaardigheden en nauwkeurige manier van werken
  • Proactieve zelfstandige werkhouding
  • Communicatie- en samenwerkingsvaardigheden
  • Minimaal MBO-4 werk- en denkniveau
  • Kennis van Microsft Word en Excel
  • Ervaring met AFAS is een pré
  • Je beschikt over een reformatorsche levenshouding en bent lid van 1 van de reformatorische kerken. 

Wat wij bieden:

  • Je bent onderdeel van een profesioneel stafbureau in een dynamische organisatie.
  • Goede arbeidsvoorwaarden volgens CAO Jeugdzorg.
  • Regelmatig thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. Naast je werkdag in Dordrecht word je incidenteel op onze locaties in Werkendam of Krimpen aan den IJssel verwacht. 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met mevr. E. de Jonge (Algemeen Directeur) via ejdejonge@limena.nl.

Wil je solliciteren? Stuur je motivatie en CV naar mw. A. van Weelden, avanweelden@limena.nl t.a.v. de Algemeen Directeur

 

Pedagogisch Medewerker VO/BKB 0,6-0,92 FTE

Eben-Haëzer in Dordrecht

Als versterking voor onze collega's zijn we op zoek naar een Pedagogisch Medewerker VO/BKB. Je geeft, samen met je team, leiding aan een groep jongeren. Je begeleidt hen in hun dagelijkse bezigheden. Je werkt doelgericht en helpt de jongeren de stap naar zelfstandig wonen zo klein mogelijk te maken. Je bent een energieke sfeermaker, maar gaat een serieus gesprek niet uit de weg. Je leest met de jongeren uit de Bijbel, bid met hen en gaat in gesprek over identiteit. Je bent er voor de jongeren en streeft er naar om ‘Het beste na thuis’ te realiseren voor onze jongeren. Je bent lid van 1 van de reformatorische kerken. Herken je je in deze omschrijving?  Dan zoeken we jou! 

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem dan contact op met dhr. Kees Bregman (locatiedirecteur Eben-Haëzer) via 0180-591920. 

Wil je solliciteren? Stuur je motivatie en CV naar mw. A. van Weelden, avanweelden@limena.nl t.a.v. de locatiedirecteur

      FO Pedagogisch Medewerker VO        

Keukenassistent 0,6 FTE

Eben-Haëzer in Dordrecht

Voor onze locatie in Dordrecht zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Keukenassistent! In onze grootkeuken op het internaat ondersteun jij de kok. Denk hierbij aan verrichten van eenvoudige kookwerkzaamheden, het ontvangen en uitdelen van boodschappen, het schoonhouden van keukenmaterialen/-apparatuur en verschillende ruimten volgens een schoonmaakplan en het doen van de afwas. Kan jij netjes en verzorgd werken, ben je een teamplayer, lid van een reformatorische kerk en heb je zin in werken op een schippersnaat? Dan zoeken we jou! 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met dhr. Kees Bregman (locatiedirecteur Eben-Haëzer) via 078-6492777 of cbregman@limena.nl

Wil je solliciteren? Stuur je motivatie en CV naar mw. A. van Weelden, avanweelden@limena.nl t.a.v. de locatiedirecteur.

Oproepkracht Pedagogisch Medewerker

Dordrecht, Krimpen a/d IJssel

Voor onze locatie's in Dordrecht en Krimpen a/d IJssel zijn wij op zoek naar pedagogische medewerkers, die op oproep beschikbaar zijn. Je hebt een afgeronde opleiding SAW- of gelijkwaardige opleiding. Je kan op verschillende groepen worden ingezet, waarbij je word geassisteerd door collega’s die al langere tijd ervaring als groepsleider op het internaat hebben. Je bent samen met je collega’s 24/7 verantwoordelijk voor alle dagelijkse zorg-, opvoedings- en begeleidingsaspecten van het verblijf van de kinderen/jongeren op de groep. Zo begeleiden wij hen bijvoorbeeld bij de dagelijkse dingen, zoals het naar school gaan, huiswerk maken etc. Ook heb je heel regelmatig contact met de ouders. Je leest met de kinderen en jongeren uit de Bijbel, bid met hen en gaat in gesprek over identiteit. Kan jij liefde en structuur aan deze kinderen bieden? Dan zoeken we jou!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met dhr. Kees Bregman (locatiedirecteur Eben-Haëzer) via 078-6492777 of cbregman@limena.nl of met dhr. Martin van der Elst (locatiedirecteur a.i. De Driemaster) via 0180 591 920 of mvanderelst@limena.nl

Wil je solliciteren? Stuur je motivatie en CV, met vermelding van de locatie, naar mw. A. van Weelden, avanweelden@limena.nl  t.a.v. de locatiedirecteur

Huiswerk- en studiebegeleider

Krimpen a/d IJssel, Werkendam

Voor onze locaties in Krimpen a/d IJssel en Werkendam zijn wij op zoek naar studiebegeleiders! Als huiswerk- en studiebegeleider ben jij  verantwoordelijk voor het controleren en begeleiden van kinderen/jongeren
bij het huiswerk, zowel in groepsverband alsook individueel.  Heb jij affiniteit met kinderen/jongeren, ben je in staat om kennis over te dragen, ben je lid van een reformatorische kerk en heb je de juiste sociale vaardigheden? Dan zoeken wij jou!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met dhr. Marien Blok (locatiedirecteur De Merwede) via 0183 508 700 of mblok@limena.nl of met dhr. Martin van der Els (locatiedirecteur a.i. De Driemaster) via 0180 591 920 of mvanderelst@limena.nl

Wil je solliciteren? Stuur je motivatie en CV, met vermelding van de locatie, naar mw. A. van Weelden, avanweelden@limena.nl t.a.v. de locatiedirecteur.

 

                     Functieomschrijving Huiswerk-en studiebegeleider                   

Pedagogisch Medewerker 0,92 FTE

Werkendam

Voor onze locatie in Werkendam zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker met een afgeronde opleiding SAW- of gelijkwaardige opleiding. Je zal op een groep worden ingezet met kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 t/m 18 jaar, waarbij je word geassisteerd door collega’s die al langere tijd ervaring als groepsleider op het internaat hebben. Je bent samen met je collega’s 24/7 verantwoordelijk voor alle dagelijkse zorg-, opvoedings- en begeleidingsaspecten van het verblijf van de kinderen/jongeren op de groep. Zo begeleiden wij hen bijvoorbeeld bij de dagelijkse dingen, zoals het naar school gaan, huiswerk maken etc. Ook heb je heel regelmatig contact met de ouders. Je leest met de kinderen en jongeren uit de Bijbel, bid met hen en gaat in gesprek over identiteit.  Kan jij liefde en structuur aan deze kinderen bieden? Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem dan contact op met dhr. Marien Blok (locatiedirecteur De Merwede) via 0183-508700

Wil je solliciteren? Stuur je motivatie en CV, naar  mw. A. van Weelden: avanweelden@limena.nl t.a.v. de locatiedirecteur. 

          FO- Pedagogisch Medewerker       

Oproepkrachten huishouding

Werkendam

Voor onze locatie in Werkendam zijn wij op zoek naar huishoudelijk medewerkers, die op oproep beschikbaar zijn. Samen met de collega’s ben jij verantwoordelijk voor een schone en nette leefomgeving. Ben jij flexibel, netjes en collegiaal? Dan zoeken we jou! Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem dan contact op met dhr. Marien Blok (locatiedirecteur De Merwede) via 0183-508700 of mblok@limena.nl. Wil je solliciteren? Stuur je motivatie en CV naar mw. A. van Weelden avanweelden@limena.nl t.a.v. de locatiedirecteur.