Banner 3 locaties.png

Vacatures

 

Leuk dat je op deze pagina kijkt! Zoals je ziet zoeken wij een aantal enthousiaste medewerkers. Wie zoeken wij? Enthousiaste mensen met een missie, namelijk om er voor de kinderen en jongeren te zijn. Onze slogan luidt niet voor niets: Het beste na thuis. Kinderen van ouders met een varend beroep bieden wij op onze internaten een tweede thuis. Stichting Limena is een instelling op reformatorische grondslag en heeft als doelstelling het huisvesten, verzorgen en opvoeden van schipperskinderen. Misschien ben je bekend met het leven op het internaat omdat je er zelf op hebt gezeten, maar misschien heb je nog nooit van ons gehoord. Daarom zullen we de vacatures wat toelichten.
Lijkt het je leuk om binnen onze organisatie aan de slag te gaan? Bekijk snel onze vacatures en reageer. Wie weet zit jij straks bij ons aan de koffietafel en drink je gezellig een bakkie mee!

Orthopedagoog/ontwikkelingspsycholoog 0,2-0,6 FTE

Alle locaties

Wij  zijn wij op zoek naar

een enthousiaste orthopedagoog of ontwikkelingspsycholoog (M/V)  die dienstbaar wil zijn aan onze kinderen en een vraagbaak is voor ouders en pedagogisch medewerkers op al onze locaties. Degene die wij zoeken is als deskundige betrokken bij de plaatsing en de begeleiding van de ontwikkeling van de kinderen en jongeren van het internaat. Hij/zij is tevens verantwoordelijk voor het adviseren van pedagogisch medewerkers en ouders die vragen hebben over het begeleiden van kinderen met een beperking, levensvragen of psychische problemen. Ook kan ondersteuning van de ouders bij het aanvragen van een persoons gebonden budget tot de werkzaamheden behoren. Binnen Limena is de orthopedagoog/ontwikkelingspsycholoog  (mede) verantwoordelijk voor het bevorderen van deskundigheid bij de medewerkers door middel van individueel advies, maar ook door het geven van teamtrainingen. Hij/zij geeft de directie advies over pedagogische zaken en kan beleidsvoorstellen doen. De orthopedagoog/ontwikkelingspsycholoog maakt deel uit van het gedragsdeskundig team (bestaande uit 3 medewerkers) en is afwisselend werkzaam op drie locaties. De standplaats is Dordrecht.

 

Beschik jij

…..over academisch werk- en denkniveau, heb je kennis van gedragsproblemen en –stoornissen en wil jij je inzetten voor de specifieke doelgroep niet thuiswonende schipperskinderen? Dan hebben wij een uitdagende functie voor je in een organisatie, waar we kinderen van varende ouders een tweede thuis bieden. Het werkpercentage, werktijden en -dagen zijn bespreekbaar. In de schoolvakanties ben je vrij. Nog vragen? Neem dan contact met de directeur-bestuurder Mw. E.J. (Els) de Jonge MSC via ejdejonge@limena.nl. Wil je solliciteren? Stuur je motivatie en CV naar Mw. A. van Weelden, bestuurssecretaresse via avanweelden@limena.nl.

 

           FO- Orthopedagoog          

Medewerker Technische Dienst

De Driemaster - Krimpen a/d IJssel

Als medewerker technische dienst ben je een belangrijke schakel binnen Limena. Jij als geen ander weet je in te zetten om de woonomgeving van onze kinderen en jongeren veilig en up-to-date te houden. Je geeft opvolging aan het meerjarenonderhoudsplan, onderhoudt contacten met leveranciers, vergelijkt offertes en ook zelf heb je twee rechterhanden. Daarnaast beschik je ook over schilderskills. Jouw vaste werkplek is De Driemaster in Krimpen aan den IJssel, maar een klus de andere locaties in Dordrecht en Werkendam ga je niet uit de weg. Ook jouw doel is met je technische kennis en inzicht mee te werken aan ‘Het beste na thuis’ voor schipperskinderen. Je bent ook lid van 1 van de reformatorische kerken. Herken je je in dit profiel? Dan zoeken we jou! Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem dan contact op met dhr. Martijn Stolk (locatiedirecteur de Driemaster) via 0180-591920. Wil je solliciteren? Stuur je motivatie en CV naar mw. A. van Weelden, avanweelden@limena.nl  t.a.v. de locatiedirecteur.

Pedagogisch Medewerker BO 0,46-0,92 FTE

Dordrecht, Krimpen a/d IJssel

Voor onze locaties in Dordrecht en Krimpen a/d IJssel zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker met een afgeronde opleiding SAW- of gelijkwaardige opleiding. Je zal op een groep worden ingezet met BO-kinderen, waarbij je word geassisteerd door collega’s die al langere tijd ervaring als groepsleider op het internaat hebben. Je bent samen met je collega’s 24/7 verantwoordelijk voor alle dagelijkse zorg-, opvoedings- en begeleidingsaspecten van het verblijf van de kinderen/jongeren op de groep. Zo begeleiden wij hen bijvoorbeeld bij de dagelijkse dingen, zoals het naar school gaan, huiswerk maken etc. Ook heb je heel regelmatig contact met de ouders. Kan jij liefde en structuur aan deze kinderen bieden? Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem dan contact op met dhr. Kees Bregman (locatiedirecteur Eben-Haëzer) via 078-6492777 of dhr Martijn Stolk (locatiedirecteur De Driemaster) via 0180-591920.

Wil je solliciteren? Stuur je motivatie en CV, met vermelding van betreffende locatie naar  mw. A. van Weelden: avanweelden@limena.nl t.a.v. de locatiedirecteur. 

          FO- Pedagogisch Medewerker       

Pedagogisch Medewerker VO 0,92 FTE

Krimpen a/d IJssel

Als versterking voor onze collega's zijn we op zoek naar een stoere pedagogisch medewerker VO. Je geeft, samen met je team, leiding aan een groep jongeren. Je begeleidt hen in hun dagelijkse bezigheden. Je werkt doelgericht en helpt de jongeren de stap naar zelfstandig wonen zo klein mogelijk te maken. Je bent een energieke sfeermaker, maar gaat een serieus gesprek niet uit de weg. Je bent er voor de jongeren en streeft er naar om ‘Het beste na thuis’ te realiseren voor onze jongeren. Je bent lid van 1 van de reformatorische kerken. Herken je je in deze omschrijving?  Dan zoeken we jou! Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem dan contact op met dhr. Martijn Stolk (locatiedirecteur de Driemaster) via 0180-591920. Wil je solliciteren? Stuur je motivatie en CV naar mw. A. van Weelden, avanweelden@limena.nl t.a.v. de locatiedirecteur

      FO Pedagogisch Medewerker VO        

Pedagogisch Medewerker VO 0,6 FTE

De Merwede, Werkendam

Als versterking voor onze collega's op VO groep de Wimpel op het internaat in Werkendam zijn we zoek naar een stoere pedagogisch medewerker VO. Je geeft, samen met je team, leiding aan een groep jongeren. Je begeleidt hen in hun dagelijkse bezigheden. Je werkt doelgericht en helpt de jongeren de stap naar zelfstandig wonen zo klein mogelijk te maken. Je bent een energieke sfeermaker, maar gaat een serieus gesprek niet uit de weg. Je bent er voor de jongeren en streeft er naar om ‘Het beste na thuis’ te realiseren voor onze jongeren. Je bent lid van 1 van de reformatorische kerken. Herken je je in deze omschrijving?  Dan zoeken we jou! Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem dan contact op met dhr. Marien Blok (locatiedirecteur De Merwede) via 0183-508 700. Wil je solliciteren? Stuur je motivatie en CV naar mw. A. van Weelden, avanweelden@limena.nl t.a.v. de locatiedirecteur.

      FO Pedagogisch Medewerker VO        

Pedagogisch Medewerker BO/VO 0,46-0,92 FTE

Werkendam

Voor onze locatie in Werkendam zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker met een afgeronde opleiding SAW- of gelijkwaardige opleiding. Je zal op een groep worden ingezet met kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 t/m 18 jaar, waarbij je word geassisteerd door collega’s die al langere tijd ervaring als groepsleider op het internaat hebben. Je bent samen met je collega’s 24/7 verantwoordelijk voor alle dagelijkse zorg-, opvoedings- en begeleidingsaspecten van het verblijf van de kinderen/jongeren op de groep. Zo begeleiden wij hen bijvoorbeeld bij de dagelijkse dingen, zoals het naar school gaan, huiswerk maken etc. Ook heb je heel regelmatig contact met de ouders. Kan jij liefde en structuur aan deze kinderen bieden? Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem dan contact op met dhr. Marien Blok (locatiedirecteur De Merwede) via 0183-508700

Wil je solliciteren? Stuur je motivatie en CV, naar  mw. A. van Weelden: avanweelden@limena.nl t.a.v. de locatiedirecteur. 

          FO- Pedagogisch Medewerker       

Oproepkracht pedagogisch medewerker M/V

Dordrecht, Krimpen aan den IJssel, Werkendam

Voor al onze locatie's zijn wij op zoek naar pedagogische medewerkers, die op oproep beschikbaar zijn. Je hebt een afgeronde opleiding SAW- of gelijkwaardige opleiding. Je kan op verschillende groepen worden ingezet, waarbij je word geassisteerd door collega’s die al langere tijd ervaring als groepsleider op het internaat hebben. Je bent samen met je collega’s 24/7 verantwoordelijk voor alle dagelijkse zorg-, opvoedings- en begeleidingsaspecten van het verblijf van de kinderen/jongeren op de groep. Zo begeleiden wij hen bijvoorbeeld bij de dagelijkse dingen, zoals het naar school gaan, huiswerk maken etc. Ook heb je heel regelmatig contact met de ouders. Kan jij liefde en structuur aan deze kinderen bieden? Dan zoeken we jou!

Wil je solliciteren? Stuur je motivatie en CV, met vermelding van de locatie, naar mw. A. van Weelden, avanweelden@limena.nl t.a.v. de locatiedirecteur.

 

Meer informatie: Oproepkracht pedagogisch medewerker m/v

IMG_8303.JPG

Oproepkrachten huishouding

Werkendam

Voor onze locatie in Werkendam zijn wij op zoek naar huishoudelijk medewerkers, die op oproep beschikbaar zijn. Samen met de collega’s ben jij verantwoordelijk voor een schone en nette leefomgeving. Ben jij flexibel, netjes en collegiaal? Dan zoeken we jou! Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem dan contact op met dhr. Marien Blok (locatiedirecteur De Merwede) via 0183-508700. Wil je solliciteren? Stuur je motivatie en CV naar mw. A. van Weelden avanweelden@limena.nl t.a.v. de locatiedirecteur.